Seidensticker overhemden moet je een keer dragen

De overhemden van het merk Seidensticker zijn al tientallen jaren een waar begrip in de modewereld. Seidensticker overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Deze overhemden zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen zoals:

  • Modern Fit
  • Regular Fit
  • Comfort Fit
  • Tailored Fit
  • Slim Fit
  • X-Slim

Een Seidensticker overhemd is juist door deze verschillende pasvormen, voor iedere lichaamsbouw geschikt. De hemden zijn namelijk verkrijgbaar in “niet getailleerd” tot ‘ extreem getailleerd”.

Seidensticker overhemden, kwaliteit en comfort voor iedere man

Seidensticker is een Duits merk en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in Europa. De overhemden van Seidensticker zijn gemaakt van 100% katoen en in de meeste gevallen Non-iron dat staat voor strijkvrij. De overhemden van Seidensticker zijn stuk voor stuk geproduceerd met passie. Passie voor mode en stijl maar ook voor draagcomfort. Doordat de Seidenstickeroverhemden gemaakt worden van de beste stoffen blijven ze lang mooi, ook na vaak wassen.

Oliver Gerd Seidensticker

Iedere overhemden liefhebber herkent de overhemden en blouses van Seidensticker uit duizenden. De collecties van Seidensticker komt men tegen in grote modesteden als Londen, New York, Rome, Parijs en Budapest. In 1919 werd het bedrijf Seidensticker opgericht door Walter Seidensticker. Het inmiddels 3 generaties oude nog steeds succesvolle merk is zo populair dat het in bijvoorbeeld Duitsland door 1 op de 3 mannen gedragen wordt!

Business of Trendy overhemden In de Seidensticker collectie kun je speciale business overhemden vinden maar natuurlijk ook de trendy modellen. Bij de webshop Overhemden.com vind je de meest verkochte modellen van Seidensticker. Deze overhemdenspecialist kan indien nodig helpen bij het vinden van de juiste pasvorm zodat je direct een goed passend overhemd aanschaft waar je een hele lange poos plezier van hebt. Ook kun je de maattabel gebruiken op de website van Overhemden.com. Hiermee kun je zelf de juiste maat bepalen en daarna de Seidensticker overhemden eenvoudig online bestelle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *