Herenmode verslag komend voorjaar 2019 Martijn

Herenmode is zeker niet zo spannend als damesmode waar ik paar decennia actief in ben geweest en nog steeds ben overigens. Maar vandaag focussen we op de herenmode. Wat is er zoal hip in herenmode land in 2019? Die vraag zal beantwoord moeten worden in dit artikel.

Nogmaals herenmode niet heel enerverend. Maar overhemden zijn nog steeds zo een beetje het belangrijkste kledingstuk. Enorm veelzijdig, en niemand heeft er wat op tegen. Er zijn een aantal ontwikkelingen op overhemden vlak om rekening mee te houden. Ten eerste zijn er meer gewaagde kleuren beschikbaar die helemaal kunnen dit jaar, denk bijv. aan tinten roze, of geel. Ook meer sprekende prints zijn in. Weg met minimalisme en ingetogenheid.

Daarbij, een van de grootste innovaties in overhemden land afgelopen jaren waren de strijkvrije overhemden. De naam zegt het al deze overhemden die hoef je nimmer te strijken. Dus dit is heel fijn voor alle mannen die daar een bloedhekel aan hebben vrijwel de hele Nederlandse mannelijke bevolking dus en tevens wellicht hun vriendinnen die dit vuile klusje voorheen moesten opknappen dus mannen doe je vriendin een plezier en bestel bij hemdvoorhem.nl strijkvrije overhemden.

Een kledingstuk dat vaak ondergeschoven kindje is en dat ik recht wil trekken zijn de sokken. Verkeerde sokken kunnen een verder perfecte outfit vergallen. En slechte sokken zijn simpelweg niet fijn. Enfin, de beste type sokken om te kopen zijn sneakersokken. Voorbeelden. Sneaker sokken worden ook wel enkelsokken of invisible sokken genoemd omdat ze juist niet veel verder dan de enkel komen en wanneer je schoenen draagt dus in principe onzichtbaar zouden moeten zijn. Deze sokken kun je in allerlei kleuren verkrijgen en eigenlijk maakt het niet zoveel uit welke kleur je koopt omdat ze toch vrijwel nooit te zien zijn en je dus ook nooit een modeflater kunt begaan met deze sokken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *